kontakt.gif (3482 bytes)

 

Mange sender os blot deres navn og adresse, men krydser ikke noget af. Så ved vi ikke hvori din interesse består - så husk at sætte hak i de felter der er aktuelle for dig!

!! Bemærk venligst at det vi tilbyder er en seriøs forretningsmulighed. Du skal altså være myndig for at vi kan sende CD'en til dig. Vi ser også gerne at du er moden, og forstår alvoren i det at blive selvstændig.


Kryds af hvad der passer på dig [X]!
Ja tak, jeg vil gerne modtage jeres gratis CD - der fortæller om hvordan jeg uden økonomisk risiko, kan tjene masser af penge, i min fritid.

Kontakt mig venligst, da jeg godt kunne tænke mig, at optjene gratis produkter, ved at være vært for en temaaften om Aloe Vera og sundhed, hvor jeg inviterer mindst 6 personer.

Jeg kan ikke selv samle 6 personer til en TemaAften, men da jeg ønsker at deltage på en sådan, vil jeg gerne kontaktes når der holdes en TemaAften i mit lokalområde.

Bemærk! Når du siger ja tak til at modtage en gratis CD, accepterer du samtidig at AloeCity må kontakte dig. Ligeledes melder du dig automatisk til AloeCity's forhandler mailingliste.

Henvendelser uden navn, telefonnummer og email, vil ikke blive taget seriøst.

Du kan til enhver tid meddele at du ikke ønsker at modtage flere mails.


(*) Skal udfyldes!!


Navn (*)
Firma
Adresse
Adresse (forts.)
Postnummer (*)
By (*)
Land
Telefon (*)
E-mail (*)
Kontaktes bedst (*)
Alder (*)
Køn Mand Kvinde
Skriv venligst her hvordan du har fundet vores hjemmeside.

Kan ligeledes benyttes til beskeder til AloeCity..

Besøg også vores WebShop, hvor du kan læse om mange af de andre produkter som vi sælger. Klik her!