Om AloeCity

Da vi hen imod slutningen af år 2000, på en messe i Bella Centeret, blev introduceret for Forever Living Products, synes vi det lød som en interessant forretningsidé, men også lidt for godt til at være sandt.

Vi brugte derfor det næste halve år, med at undersøge alt omkring ideen bag network marketing som er forretningsmodellen bag Forevers produkter, og vi gik også virkelig i dybden med Forever Living Products og Aloe Vera.

Vi kunne simpelt hen ikke finde noget negativt. Forretningsmodellen var(er) fornuftig og rimelig. Alle bliver betalt i forhold til deres indsat og det bedste af det hele - produkterne er fantastiske, og for at det ikke skal være løgn, tilbydes alle kunder
fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

AloeCitys historie

Med baggrund i vores research begyndte vi selv at bruge flere af produkterne. Det er ikke alle Forevers produkter vi er lige vilde med, men dem vi har i vores sortiment kan vi 100% stå inde for.

Vi begynde at forhandle Forevers produkter i sensommeren 2000 og i maj 2004 blev vi Managers i Forever og senere Senior Managers. Siden har salget af Forevers produkter givet en god ekstra indkomst, og har samtidig givet os mulighed for at hjælpe rigtigt mange mennesker til at få en bedre hverdag med Forevers produkter.

Ved siden af salget af produkter, har vi bygget et netværk af forhandlere, hvor vi har hjulpet over 200 spændende mennesker til også at kunne få en forretnings med Foreves produkter.

Hvis du er interesseret i at høre om forretningsmuligheden, er du velkommen til at kontakte os - brug gerne formularen til venstre...

Vores baggrund

Ann er oprindeligt uddannet frisør og kosmetolog, og har derfor en naturlig indgang til Forevers produkter. Ann fungerer derfor som AloeCitys egen produktekspert.

Ruben er IT arkitekt og arbejder til hverdag med udvikling af software. Efter mange timers undervisning og afprøvning af produkterne er han blevet rigtigt godt kendt med Forevers Aloe Vera produkter. Ruben tager sig af den daglige drift og kundekontakt.

Sådan bestiller du...

Vi oplever tit kunder komme til os og sige at de ikke kan finde ud af hvor de kan købe Forevers fantastiske produkter. Det kan du hos os

Hent kataloget og prislisten. Udfyld formularen til venste, og skriv hvilke produkter du ønsker, eller besøg vores webshop.
Har du spørgsmpål er du mere end velkommen til at kontakte os ved fx at ydfylde formularen.

Vi leverer gratis på hele Københavns Vestegn

Vi ser frem til at betjene dig som kunde hos os

Med venlig hilsen
AloeCity
Ann & Ruben Jusiong


 

AloeCity
Åparken 19
DK-2605 Brøndby

AloeCity er Independent Forever Business Owner