Aloe Vera Gelly


Aloe Vera Produkter

Aloe Vera består andre grøntsager primært af vand. Men som alle ved, er den mængde af vitaminer, mineraler, aminosyrer og antioxidanter som de fleste grøntsager indeholder, tilstrækkeligt til at give kroppen et solidt tilskud. Der er ingen der kan undvære de vigtige vitaminer og andre stoffer vi får fra grøntsager. Men kan i undvære Aloe Vera?

Hvis man vil bevare et godt helbred, er det en forudsætning at ens mave er i god form. Helt op mod 70 % af immunforsvaret håndteres fra fra maven. Her er især tarmslimhinden vigtig. For at fungere optimalt og optage for at kunne optage den nødvendige næring skal den være intakt.

Hvis man kigger ud over den dybere beskrivelse, så vil vi gerne hos AloeCity gøre opmærksom på den meget alsidige anvendelse af Aloe Gelly. En af grundende er at det faktisk er ren Aloe Vera på tube. Aloe Vera kan man i et moderne samfund som vores ikke komme uden om.

I adskillige hundrede år, har mennesker fra hele verden brugt Aloe Vera, primært til hudpleje. Der er dog flere og flere der får øjnene op for at man også kan drikke Aloe Vera, og med succes. Mave-tarmsystemet består af den samme type væv som vores hud, Aloe Vera er derfor lige så anvendeligt på det indvendige væv som på det udvendige.

Hos AloeCity har vi selv brugt Forevers produkter siden 1999. At vi selv bruger produkterne er for os helt naturligt, og er faktisk årsagen til at vi i sin tid begyndte at forhandle produkterne.

Har du fordøjelelses problemer, tør hud, tørre læber, hård hud, hævelser under øjnene? Har du fået for meget sol? Har hunden eller katten ømt tandkød? Er din hud ikke så glad når du lige har barberet dig, eller efter epilering? Vi kan blive ved, der er rigtigt mange anvendelser for Aloe Vera produkter.

En kombination af Aloe vera, sund kost og motion kan være en metode til at opnå bedre balance og større harmoni i hverdagen.

Forever er verdens største avler, producent og distributør af Aloe Vera. Den primære ingrediens i produkterne er 100% stabiliseret Aloe Vera-gelé.

Aloe Vera Gelly kan selvfølgelig ikke udføre mirakler. Men det kan anvendes over hele kroppen, på både mennesker og på dyr, indvendig og udvendig.

Kig i produktlisten, eller ring/skriv til os for en snak om produkterne. Bliver du bare halvt så glad som os for Aloe Vera, er det et venskab for livet.

Og så er der oven i købet fuld tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke er 100% tilfreds, får du alle dine penge igen - og det er selvom du har taget hul på tuben! Aloe Vera Gelly.


 

AloeCity
Åparken 19
DK-2605 Brøndby

AloeCity er Independent Forever Business Owner