forhandler.gif (4500 bytes)

 

Vi arbejder med Team Marketing.

Vi er en gruppe mennesker, der arbejder med Team Marketing. Nogle i fritiden andre på fuld tid.

Vores baggrund er meget forskellig: Vi er lærere, sekretærer, håndværkere, tandlæger, landmænd, IT-medarbejdere, postbude.

Vi har dog et par ting til fælles: Vi tænker positivt og har det sjovt, vi tjener samtidig penge og har endda fået mere tid. Penge er ikke alt, men de giver os frihed og mulighed for en bedre livsstil, en ekstra ferie og mere fritid med familien.

Nogle tjener fra 1.000 kr. til 20.000 kr. om måneden i fritiden eller på deltid, andre tjener 40.000 kr. eller endnu mere, men så arbejder de også på fuld tid med Team Marketing.

Team Marketing giver således muligheder for at tjene rigtig mange penge, hvis det er det man har lyst til, og hvis man vil arbejde hårdt for det i starten.

Internet og Team Marketing hører sammen og er fremtidens forretningsform! I løbet af få år ventes mere end 50% af al detailhandel at foregå på denne måde, og mere end 150.000 danskere vil være aktive i Team Marketing.

Team Marketing stormer frem i Europa netop nu. Hvis du har lyst til at arbejde og tjene penge på en anderledes og spændende måde, så kontakt os. Klik her!

Ved at klikke her, kan du læse mere om Team Marketing.


 

AloeCity
Åparken 19
DK-2605 Brøndby

AloeCity er Independent Forever Business Owner