forhandler.gif (4500 bytes)
!! Sådan fungerer Team Marketing...

Team Marketing bringer hurtigt og effektivt produkter direkte fra producent til forbruger. Flere kendte producenter har allerede set fordelene ved denne nye distributionsform.
Hvert medlem har ret til at bruge produkterne, til at anbefale og afsætte produkterne og til at opbygge et netværk selv.

Firmaet belønner de medlemmer, der bygger deres eget netværk op, med en procentdel af det indkøb, som netværket præsterer. På denne måde kan du som formidler tjene penge i Team Marketing.

Ideen er altså utrolig enkel:

• Du køber direkte hos producenten. Ingen fordyrende mellemled. Det betyder færre omkostninger og konkurrencedygtige priser.
• Du handler ind til engrospris og sparer derved penge på de produkter, som du køber til eget forbrug. Du kan også anbefale og afsætte produkter til din omgangskreds, og tjene penge på det.

Du kan give denne ide videre til andre, og hjælpe dem i gang. Producenten belønner dig for dette med en procentdel - kaldet bonus - af deres indkøb. Det giver med tiden mulighed for større indtægter, idet dine venner og bekendte måske også giver ideen videre til deres omgangskreds - og du får også en procentdel af deres indkøb! Det er dette system, der gør Fordelene ved Team Marketing.

Personlige fordele...

• Du kan arbejde hjemmefra
• Du bestemmer selv hvornår, hvor meget og med hvem du vil arbejde
• Vi hjælper dig med at lære om produkter, afsætning og vores system samtidig med at du tjener penge
• Du udvikler dig personligt, får mere selvtillid
• Du får mange nye venner
• Du får mulighed for at hjælpe andre
• Du får mere tid til at dyrke dine interesser

Økonomiske fordele...

1. Du kan spare penge
Vore produkter bruges af alle mennesker hver dag - også dig selv. Vi giver dig muligheden for at købe produkterne til engrospris.
2. Du kan tjene penge
Har du lyst, kan du anbefale og afsætte produkterne til venner, kolleger, naboer etc. og på denne måde tjene ekstra penge.
3. Du kan hjælpe andre til at tjene penge
Opbygger du selv et netværk, og hjælper andre til at tjene penge på at anbefale og afsætte produkterne, betaler firmaet dig en bonus af alt hvad dit netværk køber hos firmaet. Denne form for indtægt er ofte langt større end indtægten fra din egen afsætning af produkter.

• Team Marketing til en enestående forretningsform, hvor alle hjælper alle!

Fakta om Team Marketing

1. Risikofrit
Det koster næsten ingenting at starte, så der er ikke fare for at miste penge.
2. Mulighed for stor indtægt
Du bestemmer stort set selv, hvor meget du vil tjene. Indtjeningen afhænger af hvor aktiv du er. Du kan også vælge blot at spare penge på køb af produkter til eget brug.
3. Fleksibel arbejdstid
Du bestemmer helt selv hvor meget og hvornår du ønsker at arbejde. Du kan sagtens have et fuldtidsjob sideløbende med at være aktiv i Team Marketing - ja, det er faktisk en fordel i starten. Mange oplever, at de efter nogen tid tjener mere på Team Marketing end deres normale job.
4. Din egen chef
Du er kort sagt din egen "chef" i Team Marketing. Det er på mange måder en fordel at være uafhængig. Det kræver blot lidt selvdisciplin og at du tilrettelægger din egen tid og indsats rigtigt.
5. "Stå af Ræset"
Med Team Marketing kan du på længere sigt få mere tid til at leve livet, som du har lyst til.

Sådan kontakter du os i Team Marketing

Vi håber at disse informationer har vakt din interesse. Måske synes du det hele lyder lidt for godt til at være sandt.

Det er helt i orden at være skeptisk, for der er mange tilbud at vælge mellem i dag. Lad imidlertid ikke sund skepsis afholde dig fra at undersøge Team Marketing nærmere.

Vi synes du skylder dig selv at undersøge mulighederne i denne forretningsform til bunds, inden du beslutter om det er noget for dig.

Du kan kontakte os ved at skrive til os her. - Vi kan så snakke nærmere om, hvilke muligheder du har med Team Marketing, og du kan få svar på eventuelle spørgsmål.

Vi efterlyser samarbejdspartnere, som har lyst til at hjælpe andre, tjene ekstra penge og få mere tid til at leve. Det er uden betydning med baggrund, uddannelse, køn, nationalitet, religion eller alder. Det afgørende er din indstilling. Du må have en positiv indstilling og lyst til at lære og til at hjælpe andre.

Uanset om du vil arbejde meget eller kun lidt, er du lige velkommen. Vi hjælper dig, således at du lærer, imens vi sammen opbygger din forretning.

Husk! At hvis du gør det, du altid har gjort, så får du det, du altid har fået, så skal fremtiden forandre sig, så skal du forandre dig! - Citat: Jim Rohn.


chart.dk

 

AloeCity
Åparken 19
DK-2605 Brøndby

AloeCity er Independent Forever Business Owner