Klik her for at læse mere om Aloe Barbadensis Miller - Egenskaber og Indholdstoffer
FLP benytter ikke dyreforsøg, og er ligeledes medlem af Direkte Salgs Foreningen


FLP's Aloe Vera er godkendt af The Islamic Society


FLP's Aloe Vera er Kosher certificeret


FLP's Aloe Vera er selvfølgelig certificeret af International Aloe Science Council

avplante.gif (6294 bytes)

Aloe Vera Gel - Egenskaber og virkning

Aloe Vera er ikke et lægemiddel, derimod kan Aloe Vera hjælpe kroppen til at holde sig i form, så du ikke så let udsættes for sygdomme, og den giver et bedre velbefindende. Ved at du trives, kan også din krop hjælpe sig selv. Det er derfor vigtigt, at alle - også sunde mennesker - anvender Aloe Vera.

En kombination af Aloe vera, sund kost og motion kan være en metode til at opnå bedre balance og større harmoni i hverdagen.

Stabiliseret Aloe Vera gelé kan benyttes på flere forskellige måder. De i dag mest benyttede er påsmøring udvortes på hud eller hår samt indtagelse som drik. Benyttet på én af de her nævnte måder, har Aloe Vera gelé flere gavnlige egenskaber...

Forever har stor erfaring med håndtering og forædling af frisk Aloe vera til produkter, der er populære verden over. Deres plantager ligger i USA, Texas, Mexico og Den Dominikanske Republik. Som verdens største producent af Aloe vera er det naturligt for os at værne om miljøet. De dyrker derfor økologisk og med vekselbrug.

Et rent produkt
Når bladene er høstet, gennemgår de en grundig rensningsproces, hvor de skylles flere gange i koldt vand og endda højtryksrenses. Eventuelt affald fjernes, og bladene inspiceres for at sikre, at de ikke er beskadigede. Forever henter Aloe vera-geléen fra plantens indre, hvor den er godt beskyttet mod ydre påvirkninger. På den måde udvindes geléen i sin reneste form.

Den rene, friskpressede gelé opsamles, og skalrester fjernes. Derefter gennemgår geléen en patenteret stabiliseringsproces, der beskytter mod oxidering. Blad- og skalrester ender på komposten og indgår i det naturlige kredsløb.

Med et godt basisprodukt, vil man gerne være sikre på, at det altid har den samme høje kvalitet. Derfor gennemgår geléen både laboratorietests og analyser, før den indgår som ingrediens i FLP's produkter.

Aloe Vera har gavnlig virkning i selv høj koncentration, men er helt uden bivirkninger. Forskning viser, at de unikke egenskaber giver positivt sundhedsfremmende for både mennesker og dyr.
Klik her for at komme tilbage

 

AloeCity
Åparken 19
DK-2605 Brøndby

AloeCity er Independent Forever Business Owner